13 Eylül 2015 Pazar

Chef Meryl's Renk Salata Tarifi




    5 yaprak kıvırcık
    2 adet kırmızı biber
    1 adet yeşil biber,
    2 adet salatalık
    4 yaprak kırmızı lahana
    2 dilim avokado
    10 dal maydanoz,
    2 dilim ananas
    Sosu için:
    3 çorba kaşığı zeytinyağı
    3 çay kaşığı fesleğen
    1 diş sarmısak,
    çok az tuz
    Üzerine:
    3 dilim portakal
    Yarım çay kaşığı keten tohumu 


8 Renk Salata



Salata malzemesini derin bir kasenin içine doğrayıp, karıştırın. Salatanıza damak zevkinize göre ekstra sebze ve meyve -örneğin kabak, soya filizi, yeşil elma- ekleyebilirsiniz. Sos malzemesini de karıştırıp, salatanın üzerine gezdirin. Daha sonra salatanızı yarım çay kaşığı keten tohumu ve iki-üç dilim portakaldilimiyle süsleyerek servis yapın.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder