4 Eylül 2014 Perşembe

Chef Meryl's Truff Tarifi





Malzemeler
  • 1 paket krem şanti
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket Eti burçak bisküvi
  • 2 paket Eti kakaolu bisküvi
  • 50 gr margarin
  • 1 paket çiğ krema
  • 2 paket Eti Karam bitter
Tarif
  • 1 paket krem şanti tozu 1 su bardağı süt ile çırpılır,
  • içine 50 gr. margarin konur.
  • Hazırlamış olduğumuz kremanın içine 1 pk. eti burçak ve 1 paket kakaolu bisküvi ufalanır yoğrulur, ele yapışmayan bir hamur elde edinceye kadar diğer kakaolu bisküvi eklenir, (arzuya göre rom da konur)
  • ceviz büyüklüğünde parçalar hazırlanır.
  • Biraz soğuması için buzdolabında bekletilir.
  • Ayrı bir yerde 2 pk. bitterimizi küçük parçalara ayırdıktan sonra 1 pk. çiğ krema ile benmari usulde eriterek dinlenmiş trufflarımız tel ızgara üzerinde erittiğimiz çikolata ile kaplanır,
  • arzu ettiğimiz şekilde üzeri süslenir,
  • ben portakalı çok yakıştırdığım için üzerine küçük küçük kestiğim partakal kabuklarından koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder